OPPO Find X2 : Masih Wujud Lagi Ke Fake Kamera? 🤔



Korang rasa berbaloi OPPO Find X2 dengan harga RM3,999?

INSTAGRAM :
INSTAGRAM :
TWITTER :
FACEBOOK :

ALATAN FAIZ GUNA DALAM VIDEO
KAMERA =
LENS =
BOOM MIC =
CLIP MIC =
LIGHTING =
GOPRO =
MONOPOD =
DRONE =

COLLAB/REVIEW
EMAIL : thefaizzainal@gmail.com

#Unboxing #OPPOFindX2

Nguồn: https://bakersfieldhelpwanted.org

Xem thêm bài viết khác: https://bakersfieldhelpwanted.org/tong-hop/

  • Kt shopee 3.7k

    Hakimi 10p.m May 26, 2020 3:52 am Reply
  • find x2 ni ada water Proof x

    Jim THK May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Ada 5g kan bang

    Video By Faris Aidid May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Apa maksud fake camera? Ada ke phone pakai fake camera, cthnya phone apa?

    muhammad syahmi May 26, 2020 3:52 am Reply
  • haha im from indonesia and I can still understand a lot of what you are saying

    Hans May 26, 2020 3:52 am Reply
  • 5G dan SD 865 vs Samsung Exynos rubbish

    Ariff Che Mohd Noor May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Dgn samsung a51 mne lg better bos??

    hassan basri May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Hrga dia mmg berbaloi..sesuai untuk gaming berat n grafik berat..kamera pun cntik..cuma kna pndai guna kreativiti cara amik gambar..bg p r 108mp klu gmbr tu biasa..tetap nmpk biasa…

    Izzat Kedah May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Mmg berbaloi ..

    Anot Kp May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Best je bila abg faiz unboxing

    Idzz Wanz May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Suka Oppo tapi mau try jenama lain

    Sidah J May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Fake camera ? Pala hotak kau 😑

    ALLSTAR 97 May 26, 2020 3:52 am Reply
  • assalamualaikum bro nak tanya , beli fon banyak banyak untuk unboxing ni kan lepastu fon tu bagi kat sapa ye ? atau fon ni tak beli just untuk unboxing ke macam mana ? sorry sebab tanya

    Izzul Islam May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Ip 7+ masih releven ke skrg ni?

    Iman muqry May 26, 2020 3:52 am Reply
  • para-para bangsawan je mampu pakai fon ni

    ku paihz May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Mantap ..!!susah nak cari orng review oppo find X2 ni kebanyakan Oppo find x2 pro👍🔥🔥

    Zubir Rudy May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Bro, hantu kat blkg tu dah takde ke? hahaha

    Can I Get 10 Subcribers With No Videos May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Kalau record video guna camera depan, belakang jadi bokeh ke?

    Hanis Azima May 26, 2020 3:52 am Reply
  • 1:07 Wajib garu2 dulu huhu

    Can I Get 10 Subcribers With No Videos May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Nu RM5k

    Syazwan SON May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Black Shark 2 Baru 2999

    Syazwan SON May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Sumpah mahal

    Syazwan SON May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Aslm bagi aku jela hp tu cam best je aku pki phone lme2 je nie hah nk download pubg pon x lepas

    Ash 07 May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Audio jack takda ka?

    Danish Danial May 26, 2020 3:52 am Reply
  • RM2,999 baru berbaloi

    Zee Core May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Bang pada pendapat abg buatan seramik ni lebih kukuh dan tahan lasak x nk banding dgn aluminium? X mudah pecah, calar dan sebagainya

    mazia 055 May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Abg fuzz dia pakai 5g kee

    Hariz zαfяαи May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Realme 6i please

    Harith HRH May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Harga lagi mahal dari Samsung Galaxy s20 Dan Huawei P40 😐
    .
    .
    .
    Apa yang menarik? Takada Takada

    froxy 46 May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Bang bole review phone umidigi f2 x?

    Nizam Zarapi May 26, 2020 3:52 am Reply
  • abam…dah sembur ridset ke dlm bilik tu?

    Menteri PH Bangang May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Bila selfie, hensem muka abang😂😂😂

    Juslen Nyuntai May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Untuk story ig fone mna lg ok selain iPhone?

    Farhan Aiman Fahami May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Asalam . Ios 12 ade i movie ke

    Arfan Iman May 26, 2020 3:52 am Reply
  • masuk jugak model oppo find ni..susah betul nak msuk malaysia

    Areleft_RKO V4 May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Reviewer phone mmg suka pki pokok rumput sbgi model

    Nana Fitri May 26, 2020 3:52 am Reply
  • Tara kena kacau ka? 😂

    Mike Calz May 26, 2020 3:52 am Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *